duminică, 28 septembrie 2014

Sarmalute raw si Rulada de nuci cu cocos

                         Rasfat de Duminica


Sarmalute raw
1/2 cana nuci hidratate,1 cana ciuperci marinate de seara(apa, ulei, lamaie,sare, hrean, fori dafin)si stoarse bine,1 ceapa mica rosie, 1morcov,o telina mica,2linguri fulgi drojdie inactiva, sare,piper, turmeric, boia dulce,cimbru-nucile le dam la blender in functie de consistenta dorita,dupa care adaugam ciupercile.Legumele le dam pe razatoare fina sau le tocam marunt si amestecam toate ingredientele.Am aranjat sarmalutele pe un pat de:varza,rosii,1ardeirosu, sare, cimbru,fulgi drojdie inactiva.Si nelipsita ,,smantana,, de caju.Delicios!



Rulada de nuci si nuca de cocos


Am folosit:nuci romanesti, alune de padure,arahide,caju si seminte de floarea-soarelui aprox 200gr in care am adaugat stafide+curmale circa 100gr ,cacao 1 lingura, un strop de sare si putina apa.
  Pt umplutura am folosit pulpa de nuca de cocos(150gr) stoarsa bine dupa ce am facut un lapte de cocos+1 lingura miere,unt de caco 50gr(topit).
Am intins primul strat de cacao pe o folie unsa cu ulei peste care am presarat nuca macinata si stafide dupa care am adaugat umplutura de cocos si am rulat.
Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu